cheia.md

Șterge contul Cheia

Poți șterge contul aici fără să instalezi sau să deschizi aplicația. Verifică mai întâi emailul, apoi solicită un cod separat pentru a confirma ștergerea definitivă.

Ștergerea elimină din serviciul activ profilul, metodele de autentificare, sesiunile web și mobile, favoritele, căutările salvate, blocările, rapoartele trimise, anunțurile proprii și solicitările asociate emailului sau anunțurilor tale. Fotografiile încărcate sunt programate pentru ștergere după expirarea linkurilor de încărcare. Operațiunea nu poate fi anulată.

Codurile de autentificare în aplicație devin inutilizabile după 10 minute sau cinci încercări greșite. Sesiunile aplicației expiră după 30 de zile fără reînnoire. Datele de autentificare expirate sunt eliminate la autentificare și prin curățare programată. Copiile criptate de recuperare pot păstra informațiile șterse până la expirarea programată, conform politicii de confidențialitate. Linkurile foto sunt valabile un minut; răspunsurile foto private sunt configurate pentru păstrare în cache timp de un minut. Versiunile fotografiilor șterse pot rămâne în stocarea privată de recuperare până la 30 de zile.

Politica de confidențialitate · Ai nevoie de ajutor?